Over

Perry ten Hoor Managing Director

Als ervaren communicatiedeskundige met name een gedreven adviseur. Accountdirector met gevoel voor creatie. Staat pal achter de idee├źn van 'zijn' creatieven maar mag ook zelf graag een schetsje maken. Trekt zich in het weekend terug op zijn boerderij op 't Hoogeland, met z'n drie vrouwen...

Barry Kok Creative Director

Ervaren en eigenwijze art director. Zoekt graag de grenzen op bij klanten, zowel in concept als vormgeving. Zit veel achter z'n iMac, maar pakt soms nog wel eens de stiften op. Debuteerde op 36-jarige leeftijd in de eredivisie Basketbal onder het motto 'beter laat dan nooit'. Altijd in de laatste mode en gevreesd aan de pingpongtafel vanwege z'n harde forehand.

Susanne van der Weerd Account Manager

Altijd druk, druk, druk. Meestal met klanten, soms met zichzelf. Is niet voor niks gestopt met koffiedrinken. Kwam na de PABO en vier jaar onderwijs terecht in de uitzendbranche. Heeft nu helemaal haar plek gevonden in de communicatie. Gebruikt wel e-mail maar belt liever. Om de vaart erin te houden. Is allergisch voor hobby's.

Jelger Timmer Ontwerp

DTP-er die sneller werkt dan zijn schaduw. Inmiddels ook vormgever. Hoewel zijn beste vriend, kan de Apple hem niet altijd bijhouden. Beheert het systeem omdat hij de enige is die er verstand van heeft. Praat graag over snelle auto's. Praat sowieso graag. En veel. Gelukkig functioneert z'n nagelnieuwe 27-inch scherm enigszins als geluidswal.

Colette Vrolijk Ontwerp & DTP

DTP/Vormgeefster. Doet haar achternaam eer aan. Heel veel eer. Maakt lachend mooi werk waar klanten blij van worden. Ook thuis is het een vrolijke boel met een man die de ambitie heeft cabaretier te worden en drie olijke kids. Leest ook graag, maar doet dat vanwege tijdgebrek met name 's nachts. Loopt al 15 jaar mee in de noordelijke communicatiewereld. Met veel plezier natuurlijk.